Betondag 2017

De Betondag is hét grootste eendaagse evenement voor bouwtechnisch Nederland. Deze bijzondere combinatie van ontmoeten en van elkaar leren viert dit jaar zelfs het 60e jubileum. Daarom zal de gehele dag een feestelijk tintje hebben en worden er diverse extra activiteiten georganiseerd. Voor meer informatie omtrent de feestelijke activiteiten kijkt u het beste op [hyperlink: http://www.betonvereniging.nl/p/14/10467/-/c45/jubileumprogramma ]

Net als voorgaande jaren zijn er diverse inloopsessies over uiteenlopende onderwerpen en zullen de exposanten u noviteiten laten zien, uitleg hierover geven en met u in gesprek gaan over onderwerpen die u interesseren.

Nieuw dit jaar is de Beton-banen-markt: op verzoek van enkele exposanten wordt op een  bijzondere manier aandacht besteed aan de krapte op de arbeidsmarkt voor de (beton)bouw. Op deze interactieve en laagdrempelige banenmarkt presenteren 9 bedrijven zich als potentiële werkgever. U kunt zich laten informeren over uw carrièremogelijkheden door hun HR-professionals of recruiters.

De jaarlijkse Betondag wordt georganiseerd in Congresgebouw De Doelen in Rotterdam. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, zal het gehele verkoopteam van Van den Bergh & Co aanwezig zijn. U vindt ons op onze vertrouwde stand in de Arcadis Zaal, standnummer 166. Komt u ons ook opzoeken?

« Terug naar het nieuwsoverzicht