Materiaal container RED betonbouw

De skyline van de Amsterdamse Zuidas wordt medio 2019 verrijkt met het iconische nhow Amsterdam RAI hotel. Met 650 kamers is nhow Amsterdam RAI het grootste hotel van de Benelux.

Het ontwerp van Rem Koolhaas, geïnspireerd op de prominente reclamezuil ‘het Signaal’ van RAI Amsterdam, sluit naadloos aan op het huidige RAI-complex en biedt tegelijkertijd een nieuwe, moderne uitstraling. Het 91 meter hoge hotel komt in de driehoek die begrensd wordt door de Europaboulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam.

Voor dit werk gaat Red Betonbouw, een gespecialiseerde betonbouwer met een jarenlange ervaring in dit soort werken, de ruwbouw maken.

Vandaaruit kwam bij Van de Bergh & Co, de specialist op het gebied van lossingsmiddelen, de vraag om mee te denken voor een oplossing voor het opslaan en makkelijk gebruiken van de lossingmiddelen op dit omvangrijke werk.

Het resultaat is een 10ft container met lekbakken en pompinstallatie om al hun lossingsmiddelen, drukspuiten en aanverwante artikelen voor dit werk in op te slaan zo dat het milieu technisch goed voor elkaar is. Voor Red Betonbouw is dit een zorg minder en draagt bij aan een nette en veilige bouwplaats.

Vandaag is de container na een ferme handdruk van Leon van Herk (Red Betonbouw) en Dolf Baggerman (Van den Bergh & Co) op de prettige samenwerking naar Amsterdam getransporteerd.

« Terug naar het nieuwsoverzicht